Email instellingen

Centrale en SSL-beveiligde mailserver

Cubeworx heeft voor alle webhosting klanten een centrale en SSL-beveiligde mailserver opgezet. Deze mailserver is beveiligd met een Extended Validation SSL-certificaat en is voor alle webhosting klanten hetzelfde, ongeacht op welke webhosting server u gehost bent.

Wij raden u aan om gebruik te maken van IMAP zodat uw e-mail bewaard blijft op de mailserver. U kunt dan op al uw computers, laptops, telefoons en tablets uw e-mails lezen, beantwoorden en synchroniseren.

IMAP server: mail.axc.nl
IMAP poort : 993

POP Server: mail.axc.nl
POP Poort : 995

SMTP Server: mail.axc.nl
SMTP Poort : 465

SSL: Aan!

Gebruikersnaam: uwadres@uwdomein.nl
Wachtwoord: zoals u hebt aangegeven

Voor Mac gebruikers is er een optie “detecteer en update accountinstellingen automatisch” deze dient u uit te zetten om het correct te laten werken.

Onbeveiligde mailserver

U kunt ook gebruik maken van de mailserver van uw eigen server. Deze mailserver is niet voorzien van een SSL certificaat. Wij raden u sterk aan om gebruik te maken van onze centrale & SSL-beveiligde mailserver.
POP server (inkomende): mail.uwdomein.nl
SMTP server(uitgaande): mail.uwdomein.nl

IMAP poort: 143
POP poort: 110
SMTP poort: 587

Gebruikersnaam: email@uwdomein.nl
Wachtwoord: zoals u hebt aangegeven

SSL: Uit!
Authenticatie voor SMTP is vereist!

Voor Mac en Outlook gebruikers is er een optie “detecteer en update accountinstellingen automatisch” of “Beheer verbindingsinstellingen automatisch” deze dient u uit te zetten om het correct te laten werken.